Wait a second...
Nepřihlášený uživatel
home
 → Activities 2020 → RIS Consumer Engagement Lab 2020
iduzel: 56174
idvazba: 65513
šablona: stranka_ikona
čas: 23.4.2024 23:37:18
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 56174
idvazba: 65513
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'eitfoodhub.vscht.cz'
jazyk: 'en'
url: '/activities-2020/56174'
iduzel: 56174
path: 8549/43991/43992/43998/59857/56174
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

RIS Consumer Engagement Lab 2020

Laboratoře EIT Food společně se spotřebiteli pomáhají potravinářským společnostem vyvíjet nové produkty

 

Rádi vaříte nebo připravujete různé pokrmy? Často nakupujete potraviny a suroviny pro přípravu jídla? Chtěli byste se podělit o své zkušenosti a potkat se s dalšími lidmi, kteří mají podobné zájmy a koníčky? Pokud ano, zapojte se do zajímavého projektu zaměřeného na potraviny a jejich spotřebu.

 ◳ Zelenina ovoce s lupou_2 (jpg) → (ořez 215*215px)

 
Pokud je Vám 65 a více let, zveme Vás k účasti v projektu EIT Food RIS Consumer Engagement Labs. Jedná se o projekt financovaný Evropským inovačním a technologickým institutem, který je součástí Evropské komise, koordinovaný Varšavskou univerzitou a v České republice realizovaný odborníky z Vysoké školy chemicko-technologické v Praze.

 

Jedná se o interaktivní seminář, během kterého budete mít příležitost hovořit o potravinách, přípravě jídla, stravovacích návycích, sdílet své zkušenosti s ostatními účastníky a zapojit se do kreativních cvičení. Kromě toho budete mít možnost ovlivnit proces vývoje nových potravinářských výrobků, a ty nejslibnější nápady by mohly následně být realizovány potravinářskými společnostmi. Vážíme si vašich zkušeností, postřehů a názorů, a rádi si o nich s Vámi popovídáme!

Projekt bude realizován prostřednictvím deseti online seminářů, které se budou konat během 2 týdnů v termínu od 9. do 13. listopadu 2020 a  od 23. do 26. listopadu 2020 (přibližně v časech 15:30-18:00). Během seminářů budete pracovat ve skupině s dalšími účastníky workshopu na praktických cvičeních včetně jednoho domácího úkolu. Díky tomuto procesu získáte cenné zkušenosti s navrhováním nových potravinářských výrobků, stanete se poradci pro zavedenou potravinářskou firmu a seznámíte se s metodami, které pomáhají rozvíjet inovace.

Všechny části workshopu budou zahrnovat skupinové aktivity, které Vám zapojení odborníci a moderátoři důkladně vysvětlí, takže nebudete potřebovat předchozí odborné znalosti o potravinách, technologiích nebo inovacích. Jediné, co potřebujete, je počítač s přístupem k internetu. Vy a Váš tým budete mít nejen čas na práci na připravených úkolech, ale budete mít také spoustu příležitostí k seznamování se, konverzaci, a poznávání nových lidí.

Věříme, že seminář bude zajímavou zkušeností. Účastí v tomto projektu získáte mimo jiné tyto výhody:

  • možnost ovlivnit vývoj potravinářských výrobků, které budou odpovídat Vašim zdravotním a výživovým potřebám a budou v souladu s Vašimi preferencemi,
  • stanete se součástí inovačního procesu v potravinářském sektoru,
  • setkáte se se zajímavými lidmi - dalšími účastníky workshopu, vědci a zástupci potravinářských společností, které zajímají Vaše názory a doporučení,
  • budete mít možnost diskutovat o potřebách, preferencích a hodnotách s ostatními účastníky a odborníky pracujícími v potravinářském sektoru.
  • dárkový poukaz v hodnotě 1 000 Kč a produktový balíček s obsahem doplňků stravy a superpotravin značky Neobotanics®

Kdy se můžete do projektu přihlásit?         26.10. – 5.11.2020

Kontaktní osoba pro případné dotazy:            Edita Ryšlavá, e-mail: edita.ryslava@vscht.cz

Updated: 26.7.2021 08:31, Author: Edita Ryšlavá

Do projektu se můžete přihlásit

ZDE

Termín pro přihlášení :

26.10. - 5.11.2020

×


UCT Prague
Technická 5
166 28 Prague 6 – Dejvice
IČO: 60461373 / VAT: CZ60461373

Czech Post certified digital mail code: sp4j9ch

Copyright: UCT Prague 2015
Information provided by the Department of International Relations and the Department of R&D. Technical support by the Computing Centre.