Wait a second...
Nepřihlášený uživatel
home
UCT PragueEIT Food → Activities 2021 → Bezpečná výživa 2021

Bezpečná výživa 2021

Ústav analýzy potravin a výživy a Ústav sacharidů a cereálií a EIT Food Hub pořádají další z cyklu odborných akcí s námětem Bezpečné výživy a dovolují si  Vás pozvat na tuto konferenci

 ◳ Obrázek1 (png) → (originál)

    

Semináře z cyklu „Bezpečná výživa“ se pořádají už od r. 2011 a stále neztratily na zajímavosti. Tentokrát je podtitulem Trendy v cereální technologii.

 

Datum konání konference:    27.11.2021

  

Místo konání:      VŠCHT Praha, Technická 3, Praha 6 - posluchárna BII                        

 

Program konference:               http://www.seminar.vscht.cz/program_2021.html

  

Možnost registrace na konferenci: http://www.seminar.vscht.cz/registrace_2021.html

  • Uzávěrka registrací je dne 25. 11. 2021.
  • Každý účastník obdrží certifikát o absolvování semináře.

  

EIT Food Hub přispěje do programu konference prezentací o aktivitách EIT Food.

Updated: 31.10.2021 12:26, Author: Edita Ryšlavá

UCT Prague
Technická 5
166 28 Prague 6 – Dejvice
IČO: 60461373 / VAT: CZ60461373

Czech Post certified digital mail code: sp4j9ch

Copyright: UCT Prague 2015
Information provided by the Department of International Relations and the Department of R&D. Technical support by the Computing Centre.
switch to desktop version