Ústav analýzy potravin a výživy a Ústav sacharidů a cereálií a EIT Food Hub pořádají další z cyklu odborných akcí s námětem Bezpečné výživy a dovolují si Vás pozvat na tuto konferenci.
Semináře z cyklu „Bezpečná výživa“ se pořádají už od r. 2011 a stále neztratily na zajímavosti. Tentokrát je podtitulem Trendy v cereální technologii.
Datum konání konference: 27.11.2021
Místo konání: VŠCHT Praha, Technická 3, Praha 6 - posluchárna BII
Program konference: http://www.seminar.vscht.cz/program_2021.html
Možnost registrace na konferenci: http://www.seminar.vscht.cz/registrace_2021.html
- Uzávěrka registrací je dne 25. 11. 2021.
- Každý účastník obdrží certifikát o absolvování semináře.
EIT Food Hub přispěje do programu konference prezentací o aktivitách EIT Food.