Naučte se vytvářet úspěšné produkty a nakopněte svůj projekt správným směrem.
|
|
Kdy: |
24. března 202310 - 14 hodin |
Kde: |
VŠCHT Praha, Technická 5Místnost: Uhelna, budova A |
Registrace: |
https://eitfoodhub.vscht.cz/events |
Pro koho je workshop Rychlokurz designu inovací určen?
Intenzivní kurz pro všechny, kdo mají podnikatelské a tvůrčí ambice a chtějí se svými nápady a produkty uspět na trhu.
Co získáte?
Naučíte se využívat základy Human Centered Design, Double Diamond a Design Thinking v praxi.
Společně projdeme celý proces vývoje – od problému, přes výzkum, prototypování a uživatelské testování až po uvedení na trh. U každé fáze si ukážeme klíčové formy napraktických příkladech z businessu i dopadových projektů.
Odcházet budete s novým pohledem a arzenálem základních metod, jak efektivně pracovat s nápady, posunout svůj projekt nebo zlepšit stávající produkty a služby.
Workshopem Vás provede Jan Jelínek
Svou první firmu založil Honza se svými spolužáky v 17 letech. Specializuje se na dopadové projekty, propojení businessu a kreativního sektoru. V současnosti působí především ve studiu Q Designers jako inovační a business designér. Vedle toho pomáhá firmám se strategií, marketingem, projektovým,
procesním a finančním řízením. Má za sebou desítky velkých projektů mj. pro firmy jako jsou Česká spořitelna, Rohlík Group, Nano Energies nebo Kytary.cz. Pomáhá ale také start-upům, malým firmám, neziskovkám i umělcům.
Chcete zjistit víc o Honzovi? Mrkněte na jeho Linkedin
Na co se můžete těšit?
- Inovační design, co to je a kdy má smysl ho použít
- Zadání, jasný směr aneb jak neskončit v pekle
- Výzkum jako základní nástroj, jak nevařit z vody
- Ideace aneb jak systematicky generovat a pracovat s nápady
- Testování, validace nápadů dříve než na nich necháte čas a zdroje
- Prototypování, co jsou prototypy a k čemu je používat
- Řízení projektu, jak se řídí design projekt a na co si dát pozor
Workshop je realizován za finanční podpory projektu č. LTI20005 s názvem „Kancelář podpory mezinárodních projektů a podpora integrace zahraničních výzkumníků v ČR, rozšířená o informační platformu pro podporu inovací v oblasti potravin “, jehož je nositelem Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.