Wait a second...
Nepřihlášený uživatel
home
 → Activities 2023 → Training school on analytical approaches for food safety, quality and authenticity assessment
iduzel: 72592
idvazba: 88773
šablona: stranka
čas: 20.7.2024 08:12:14
verze: 5471
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
iduzel: 72592
idvazba: 88773
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'eitfoodhub.vscht.cz'
jazyk: 'en'
url: '/activities-2023/training-school-2023'
iduzel: 72592
path: 8549/43991/43992/43998/68241/72592
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Training school on analytical approaches for food safety, quality and authenticity assessment

Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha, organizuje ve dnech 6. - 8. 9. 2023 akci podpořenou finančně EIT FoodTraining school on analytical approaches for food safety, quality and authenticity assessment".

  

 ◳ Training school_visual 1 (png) → (šířka 215px)

Datum konání:      6. -  8. 9. 2023

Program:    ZDE
Místo konání:   Hospodářský dvůr Bohuslavice     
Jazyk akce:  čeština

      

 

Cílem akce je poskytnout studentům v oboru příležitost proškolit se v pokročilých analytických strategiích používaných pro hodnocení bezpečnosti, autenticity a kvality potravin. Budou představeny různé případové studie, včetně vývoje analytických metod, hodnocení dat, QA/QC ... Účastníci budou mít příležitost setkat se s odborníky v oboru, získat informace od ostatních mladých kolegů, s cílem navázat kontakty a diskutovat své současné a budoucí výzkumné aktivity. Dále budou seznámeni s aktivitami EIT Food, které jsou zaměřené na podporu studentů a podnikavých talentů.

  

Kdo by se měl zúčastnit?

Školení je zaměřeno zejména na doktorandy a postdoktorandy, ale zúčastnit se mohou i studenti nižších stupňů studia, kteří mají zájem dozvědět se více o strategiích používaných při analýze potravin, včetně současných trendů ve vývoji analytických metod, vyhodnocování dat, QA / QC, řešení problémů.

Proč se zúčastnit?

Mít možnost setkat se s odborníky v oblasti bezpečnosti potravin, kvality potravin a průkazu falšování potravin, a diskutovat s nimi svoje výzkumné problémy, a dále vyměnit si zkušenosti s ostatními mladými kolegy.

Registrace

  • ZDARMA – do 5.9.2023
  • Registrační formulář je k dispozici ZDE

 ◳ EIT Food + EU Logo CMYK Portrait (jpg) → (výška 215px)

    

V případě dotazů kontaktujte Ing. Martinu Vlčkovou (martina.vlckova@vscht.cz).

Updated: 8.8.2023 20:39, Author: Edita Ryšlavá

UCT Prague
Technická 5
166 28 Prague 6 – Dejvice
IČO: 60461373 / VAT: CZ60461373

Czech Post certified digital mail code: sp4j9ch

Copyright: UCT Prague 2015
Information provided by the Department of International Relations and the Department of R&D. Technical support by the Computing Centre.
switch to desktop version