Wait a second...
Nepřihlášený uživatel
home
 → Activities 2024 → Training school on current challenges in analytical approaches for food quality and safety assessment
iduzel: 77473
idvazba: 95761
šablona: stranka
čas: 23.5.2024 16:26:58
verze: 5420
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 77473
idvazba: 95761
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'eitfoodhub.vscht.cz'
jazyk: 'en'
url: '/activities-2024/training-school-2024'
iduzel: 77473
path: 8549/43991/43992/43998/74738/77473
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Training school on current challenges in analytical approaches for food quality and safety assessment

Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha, organizuje ve dnech 19. – 21. 6. 2024 akci podpořenou  EIT Food Training school on current challenges in analytical approaches for food quality and safety assessment ".

 

 ◳ Training school_vizuál (png) → (šířka 215px) Datum konání:   19. - 21. 6. 2024
Místo konání: Sporthotel Břve Hostivice
Program: ZDE
Jazyk akce:   čeština

 

Cílem akce je poskytnout studentům v oboru příležitost proškolit se v pokročilých analytických strategiích používaných pro hodnocení bezpečnosti, autenticity a kvality potravin. Budou představeny různé případové studie, včetně vývoje analytických metod, hodnocení dat, QA/QC ... Účastníci budou mít příležitost setkat se s odborníky v oboru, získat informace od ostatních mladých kolegů, s cílem navázat kontakty a diskutovat své současné a budoucí výzkumné aktivity. Dále budou seznámeni s aktivitami EIT Food, které jsou zaměřené na podporu studentů a podnikavých talentů.

 

Kdo by se měl zúčastnit?

Školení je zaměřeno zejména na doktorandy a postdoktorandy, ale zúčastnit se mohou i studenti nižších stupňů studia, kteří mají zájem dozvědět se více o strategiích používaných při analýze potravin, včetně současných trendů ve vývoji analytických metod, vyhodnocování dat, QA / QC, řešení problémů.

Proč se zúčastnit?

Mít možnost setkat se s odborníky v oblasti bezpečnosti potravin, kvality potravin a průkazu falšování potravin, a diskutovat s nimi svoje výzkumné problémy, a dále vyměnit si zkušenosti s ostatními mladými kolegy.

Registrace

  • zdarma do 18.6.2024
  • link na registrační formulář: ZDE

 

V případě dotazů kontaktujte Ing. Martinu Vlčkovou (martina.vlckova@vscht.cz).  ◳ EIT Food + EU Logo CMYK Portrait (jpg) → (šířka 215px)

Updated: 13.5.2024 15:50, Author: Edita Ryšlavá

UCT Prague
Technická 5
166 28 Prague 6 – Dejvice
IČO: 60461373 / VAT: CZ60461373

Czech Post certified digital mail code: sp4j9ch

Copyright: UCT Prague 2015
Information provided by the Department of International Relations and the Department of R&D. Technical support by the Computing Centre.
switch to desktop version