Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha, organizuje ve dnech 19. – 21. 6. 2024 akci podpořenou EIT Food„ Training school on current challenges in analytical approaches for food quality and safety assessment ".
Datum konání: 19. - 21. 6. 2024 | |
Místo konání: Sporthotel Břve Hostivice | |
Program: ZDE | |
Jazyk akce: čeština |
Cílem akce je poskytnout studentům v oboru příležitost proškolit se v pokročilých analytických strategiích používaných pro hodnocení bezpečnosti, autenticity a kvality potravin. Budou představeny různé případové studie, včetně vývoje analytických metod, hodnocení dat, QA/QC ... Účastníci budou mít příležitost setkat se s odborníky v oboru, získat informace od ostatních mladých kolegů, s cílem navázat kontakty a diskutovat své současné a budoucí výzkumné aktivity. Dále budou seznámeni s aktivitami EIT Food, které jsou zaměřené na podporu studentů a podnikavých talentů.
Kdo by se měl zúčastnit?
Školení je zaměřeno zejména na doktorandy a postdoktorandy, ale zúčastnit se mohou i studenti nižších stupňů studia, kteří mají zájem dozvědět se více o strategiích používaných při analýze potravin, včetně současných trendů ve vývoji analytických metod, vyhodnocování dat, QA / QC, řešení problémů.
Proč se zúčastnit?
Mít možnost setkat se s odborníky v oblasti bezpečnosti potravin, kvality potravin a průkazu falšování potravin, a diskutovat s nimi svoje výzkumné problémy, a dále vyměnit si zkušenosti s ostatními mladými kolegy.
Registrace
- zdarma do 18.6.2024
- link na registrační formulář: ZDE
V případě dotazů kontaktujte Ing. Martinu Vlčkovou (martina.vlckova@vscht.cz).