Wait a second...
Nepřihlášený uživatel
home
UCT PragueEIT Food → Activities 2024 → Výzkum a inovace v potravinářství: Příležitosti pro udržitelné financování a role RIS3

Výzkum a inovace v potravinářství: Příležitosti pro udržitelné financování a role RIS3

  

  ◳ logo_TACR_zakl_inv (png) → (šířka 215px)                  ◳ logoVSCHT_stred_short (png) → (šířka 215px)                      ◳ EIT Food + EU Logo CMYK Portrait (jpg) → (šířka 215px)

 

 

Technologická agentura ČR ve spolupráci s  VŠCHT Praha a EIT Food Hub ČR organizuje setkání a diskuzi u kulatého stolu na téma „Výzkum a inovace v potravinářství: Příležitosti pro udržitelné financování a role RIS3".

  

 

 ◳ Vizuál_Výzkum a inovace v potravinářství (png) → (šířka 450px)

Datum konání:

20.11.2024 (středa), 

9:30-11:30

Místo konání:

sídlo TAČR, 

Evropská 1692/37,

Praha 6

 

 

Agenda:

Blok 1: Financování výzkumu a inovací v potravinářství

  • Statistiky TAČR pro financování projektů v oblastech potravinářství a zemědělství
  • Programy podpory a propojení s agri-food sektorem
  • Zaměření a udržitelnost financování VaV v agri - food

Blok 2: Role RIS3 v projektech zaměřených na potravinářství

  • Plnění kritérií RIS3 a domény specializace
  • Role RIS3 v podpoře projektů VaV
  • Mezery v RIS3

 

Registrace:  https://docs.google.com/forms/d/1ZQuqTIJL3hh66r_xrLM0YIpUTC5j0AEwv-HvWIWP0o0

  

LInk na EIT FOOD RIS3 GUIDEBOOK: https://www.eitfood.eu/files/RIS3-Guidebook-final-1.pdf

Updated: 23.10.2024 16:06, Author: Edita Ryšlavá

UCT Prague
Technická 5
166 28 Prague 6 – Dejvice
IČO: 60461373 / VAT: CZ60461373

Czech Post certified digital mail code: sp4j9ch

Copyright: UCT Prague 2015
Information provided by the Department of International Relations and the Department of R&D. Technical support by the Computing Centre.