Technologická agentura ČR ve spolupráci s VŠCHT Praha a EIT Food Hub ČR organizuje setkání a diskuzi u kulatého stolu na téma „Výzkum a inovace v potravinářství: Příležitosti pro udržitelné financování a role RIS3".
Datum konání:
|
20.11.2024 (středa),9:30-11:30 |
|
Místo konání: |
sídlo TAČR,
Evropská 1692/37,Praha 6 |
Agenda:
Blok 1: Financování výzkumu a inovací v potravinářství
- Statistiky TAČR pro financování projektů v oblastech potravinářství a zemědělství
- Programy podpory a propojení s agri-food sektorem
- Zaměření a udržitelnost financování VaV v agri - food
Blok 2: Role RIS3 v projektech zaměřených na potravinářství
- Plnění kritérií RIS3 a domény specializace
- Role RIS3 v podpoře projektů VaV
- Mezery v RIS3
Registrace: https://docs.google.com/forms/d/1ZQuqTIJL3hh66r_xrLM0YIpUTC5j0AEwv-HvWIWP0o0
LInk na EIT FOOD RIS3 GUIDEBOOK: https://www.eitfood.eu/files/RIS3-Guidebook-final-1.pdf