Wait a second...
Nepřihlášený uživatel
home
UCT PragueEIT Food → Activities 2025 → Výzkum pro praxi: Jak posílit spolupráci firem a akademické sféry v potravinářství

Výzkum pro praxi: Jak posílit spolupráci firem a akademické sféry v potravinářství

 

 ◳ TAČR logo (png) → (šířka 215px)                ◳ logoVSCHT_stred_short (png) → (šířka 215px)              ◳ EIT Food + EU Logo CMYK Portrait (jpg) → (šířka 215px)

 

Technologická agentura ČR ve spolupráci s  VŠCHT Praha a EIT Food Hub ČR organizuje setkání a diskuzi u kulatého stolu na téma „Výzkum pro praxi: Jak posílit spolupráci firem a akademické sféry v potravinářství".

 

 

 ◳ Pozvánka kulatý stůl (png) → (výška 215px)

Datum konání:

25.11.2025 (úterý), 

10:00-12:00

Místo konání:

sídlo TAČR, 

Evropská 1692/37,

Praha 6

 

Seminář je zaměřen na spolupráci mezi výzkumnými organizacemi, institucemi a průmyslovou praxí v oblasti potravinářství. Cílem je otevřít diskuzi o tom, jak efektivněji přenášet výsledky výzkumu do praxe, rozvíjet nové produkty a posilovat inovace v potravinářství.

 

Diskuse se zaměří na:

  • aktuální trendy a potřeby firem v oblasti výzkumu a vývoje,
  • možnosti financování a podpory spolupráce,
  • i konkrétní příklady úspěšných projektů.

Akce také nabídne prostor pro výměnu zkušeností, inspiraci i navázání nových kontaktů.

 

Registrace:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdr5PjSdr4bLVQoj4SqKe4VQ1Z68vLfsNylg5F3EHNs9Ap4Fg/viewform

  

LInk na EIT FOOD RIS3 GUIDEBOOK: https://www.eitfood.eu/files/RIS3-Guidebook-final-1.pdf

Updated: 20.11.2025 10:41, Author: Edita Ryšlavá

UCT Prague
Technická 5
166 28 Prague 6 – Dejvice
IČO: 60461373 / VAT: CZ60461373

Czech Post certified digital mail code: sp4j9ch

Copyright: UCT Prague 2015
Information provided by the Department of International Relations and the Department of R&D. Technical support by the Computing Centre.
switch to desktop version