
Technologická agentura ČR ve spolupráci s VŠCHT Praha a EIT Food Hub ČR organizuje setkání a diskuzi u kulatého stolu na téma „Výzkum pro praxi: Jak posílit spolupráci firem a akademické sféry v potravinářství".
![]() |
Datum konání:
|
25.11.2025 (úterý),10:00-12:00 |
Místo konání: |
sídlo TAČR,
Evropská 1692/37,Praha 6 |
Seminář je zaměřen na spolupráci mezi výzkumnými organizacemi, institucemi a průmyslovou praxí v oblasti potravinářství. Cílem je otevřít diskuzi o tom, jak efektivněji přenášet výsledky výzkumu do praxe, rozvíjet nové produkty a posilovat inovace v potravinářství.
Diskuse se zaměří na:
- aktuální trendy a potřeby firem v oblasti výzkumu a vývoje,
- možnosti financování a podpory spolupráce,
- i konkrétní příklady úspěšných projektů.
Akce také nabídne prostor pro výměnu zkušeností, inspiraci i navázání nových kontaktů.
Registrace: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdr5PjSdr4bLVQoj4SqKe4VQ1Z68vLfsNylg5F3EHNs9Ap4Fg/viewform
LInk na EIT FOOD RIS3 GUIDEBOOK: https://www.eitfood.eu/files/RIS3-Guidebook-final-1.pdf


