Wait a second...
Nepřihlášený uživatel
home
UCT PragueEIT Food → Activities 2020 → RIS Consumer Engagement Lab 2020

RIS Consumer Engagement Lab 2020

Laboratoře EIT Food společně se spotřebiteli pomáhají potravinářským společnostem vyvíjet nové produkty

 

Rádi vaříte nebo připravujete různé pokrmy? Často nakupujete potraviny a suroviny pro přípravu jídla? Chtěli byste se podělit o své zkušenosti a potkat se s dalšími lidmi, kteří mají podobné zájmy a koníčky? Pokud ano, zapojte se do zajímavého projektu zaměřeného na potraviny a jejich spotřebu.

 ◳ Zelenina ovoce s lupou_2 (jpg) → (ořez 215*215px)

 
Pokud je Vám 65 a více let, zveme Vás k účasti v projektu EIT Food RIS Consumer Engagement Labs. Jedná se o projekt financovaný Evropským inovačním a technologickým institutem, který je součástí Evropské komise, koordinovaný Varšavskou univerzitou a v České republice realizovaný odborníky z Vysoké školy chemicko-technologické v Praze.

 

Jedná se o interaktivní seminář, během kterého budete mít příležitost hovořit o potravinách, přípravě jídla, stravovacích návycích, sdílet své zkušenosti s ostatními účastníky a zapojit se do kreativních cvičení. Kromě toho budete mít možnost ovlivnit proces vývoje nových potravinářských výrobků, a ty nejslibnější nápady by mohly následně být realizovány potravinářskými společnostmi. Vážíme si vašich zkušeností, postřehů a názorů, a rádi si o nich s Vámi popovídáme!

Projekt bude realizován prostřednictvím deseti online seminářů, které se budou konat během 2 týdnů v termínu od 9. do 13. listopadu 2020 a  od 23. do 26. listopadu 2020 (přibližně v časech 15:30-18:00). Během seminářů budete pracovat ve skupině s dalšími účastníky workshopu na praktických cvičeních včetně jednoho domácího úkolu. Díky tomuto procesu získáte cenné zkušenosti s navrhováním nových potravinářských výrobků, stanete se poradci pro zavedenou potravinářskou firmu a seznámíte se s metodami, které pomáhají rozvíjet inovace.

Všechny části workshopu budou zahrnovat skupinové aktivity, které Vám zapojení odborníci a moderátoři důkladně vysvětlí, takže nebudete potřebovat předchozí odborné znalosti o potravinách, technologiích nebo inovacích. Jediné, co potřebujete, je počítač s přístupem k internetu. Vy a Váš tým budete mít nejen čas na práci na připravených úkolech, ale budete mít také spoustu příležitostí k seznamování se, konverzaci, a poznávání nových lidí.

Věříme, že seminář bude zajímavou zkušeností. Účastí v tomto projektu získáte mimo jiné tyto výhody:

  • možnost ovlivnit vývoj potravinářských výrobků, které budou odpovídat Vašim zdravotním a výživovým potřebám a budou v souladu s Vašimi preferencemi,
  • stanete se součástí inovačního procesu v potravinářském sektoru,
  • setkáte se se zajímavými lidmi - dalšími účastníky workshopu, vědci a zástupci potravinářských společností, které zajímají Vaše názory a doporučení,
  • budete mít možnost diskutovat o potřebách, preferencích a hodnotách s ostatními účastníky a odborníky pracujícími v potravinářském sektoru.
  • dárkový poukaz v hodnotě 1 000 Kč a produktový balíček s obsahem doplňků stravy a superpotravin značky Neobotanics®

Kdy se můžete do projektu přihlásit?         26.10. – 5.11.2020

Kontaktní osoba pro případné dotazy:            Edita Ryšlavá, e-mail: edita.ryslava@vscht.cz

Updated: 26.7.2021 08:31, Author: Edita Ryšlavá

Do projektu se můžete přihlásit

ZDE

Termín pro přihlášení :

26.10. - 5.11.2020

×


UCT Prague
Technická 5
166 28 Prague 6 – Dejvice
IČO: 60461373 / VAT: CZ60461373

Czech Post certified digital mail code: sp4j9ch

Copyright: UCT Prague 2015
Information provided by the Department of International Relations and the Department of R&D. Technical support by the Computing Centre.
switch to desktop version